text1
text2
Ciutats.info+a Google+ Facebook Twitter Ciutats.info
HEADER generated in 0.0475 seconds
5 de 3 vot/s


Vostres Vivers

  • Entrada / Entrada / Entrée
Entrada / Entrada / Entrée

Qui som / Quienes somos / Qui sommes nous

Vostres Vivers neix al 1983 per l’iniciativa emprenedora de la família Sala - Pairet. Des del coneixement del món dels arbres i plantes de jardí, a l’aplicació de les tècniques i les instal•lacions més adequades i amb una clara vocació de servei, podem sentir-nos orgullosos d'oferir els materials i l'assessorament més òptim a cada client.

Vostres Vivers nace en 1983 por la iniciativa emprendedora de la familia Sala - Pairet. Desde el conocimiento del mundo de los árboles y plantas de jardín, a la aplicación de las técnicas e instalaciones más adecuadas y con una clara vocación de servicio, podemos sentirnos orgullosos de ofrecer los materiales y el asesoramiento más óptimo a cada cliente.

Vostres Vivers est une enterprise fondée par la famille Sala – Pairet en 1983. De la connaissance du monde des arbres et des plantes de jardin, avec l'application de techniques plus appropriées, nous sommes fiers d'offrir les matériaux les plus optimaux et conseiller à chaque client.

Que oferim / Nuestra oferta / Notre offre

En l'actualitat, ocupa una superfície de punt de venda de 36.000 m2, en els quals de manera ordenada i còmoda el client pot accedir a totes les nostres seccions: hivernacle de tres túnels, zona de ceràmica ornamental, barbacoes i accessoris de jardí, tractaments fitosanitaris i articles de regal que completen una visita que serà plenament satisfactòria. També trobareu el consell professional per a resoldre qualsevol dubte.

Ocupa en la actualidad una superficie de punto de venta de 36.000 m2, en los que de manera ordenada y cómoda el cliente puede acceder a todas nuestras secciones: invernadero de tres túneles, zona de cerámica ornamental, barbacoas y accesorios de jardín, tratamientos fitosanitarios y artículos de regalo que completan una visita que será plenamente satisfactoria. Encontrará además el consejo profesional para resolver cualquier duda.

Nous disposons de 36.000 m2 d’exposition, où vous pouvez accéder de manière ordonnée et confortable à toutes nos sections: serre, céramique, barbecues, traitements phytosanitaires, accessoires pour la jardinerie…, et vous trouverez aussi le conseil professionel pour résoudre n’importe quel doute.

Treballs / Trabajos / Travail

A Vostres Vivers ens dediquem al disseny i plantació de Jardins i Obra Pública en general.

En Vostres Vivers nos dedicamos al diseño y plantación de Jardines y Obra Pública en general.

Dans Vostres Vivers nous concevons des jardins privées et également dédié à la plantation de jardins et de travaux publics en général.

Les nostres especialitats / Nuestras especialidades / Nos spécialités

Ens sentim especialment orgullosos dels resultats en tractament i producte final d'aquelles espècies més difícils com les oliveres mil•lenàries i les varietats de palmeres.

Nos sentimos especialmente orgullosos de los resultados en tratamiento y producto final de aquellas especies más difíciles como los olivos milenarios y las variedades de palmeras.

Nous sommes particulièrement fiers des résultats dans le traitement et le produit final de ces espèces les plus difficiles comme nous oliviers millénaires et les variétés de palmiers.

Que poden trobar / Que pueden encontrar / Ils peuvent trouver

A més de la nostra extensa varietat de plantes, d'interior i exterior, en el nostre Garden Center de Vinaròs, trobaran tot el necessari per a la decoració de la seva terrassa o jardí, en el nostre ampli assortiment de testos de fang, resina, plàstic i pedra natural, fonts , taules de pedra, forns, monòlits, rocalla i pedra triturada ... Vingui a visitar-nos!

Además de nuestra extensa variedad de plantas, de interior y exterior, en nuestro Garden Center de Vinaròs, encontrarán todo lo necesario para la decoración de su terraza o jardín, en nuestro amplio surtido de maceteros de barro, resina, plástico y piedra natural, fuentes, mesas de piedra, hornos, monolitos, bolos y piedra triturada… ¡Venga a visitarnos!

Outre notre vaste variété de plantes, intérieur et extérieur, dans notre centre de jardinerie, vous trouverez tout ce dont vous avez besoin pour décorer votre terrasse ou jardin, dans notre vaste assortiment de pots d'argile, résine, plastique, pierre naturelle, des fontaines , des tables de pierre, des fours, des monolithes, rocailles et la pierre concassée ... Venez et visitez-nous!

Adreça i contacte

Ctra. Valencia-Barcelona, KM 1054,1
Telèfon: 964 45 50 14
Fax: 964 45 28 98
Horari Avui:
9:00-13:00
15:00-18:00
Horari Setmana:
Dilluns
9:00-13:00
15:00-18:00
Dimarts
9:00-13:00
15:00-18:00
Dimecres
9:00-13:00
15:00-18:00
Dijous
9:00-13:00
15:00-18:00
Divendres
9:00-13:00
15:00-18:00
Dissabte
9:00-13:00
15:00-18:00
Diumenge
10:30-14:00

Envia una consulta

CAPTCHA code

Situació al mapa

Escriu la teva opinió!

CAPTCHA code

Facebook